Bedrijfstrainingen

Met Chi Kung haal je meer uit jezelf, je werk en je leven.

Teamdag / Duurzame inzetbaarheid

Chi Kung Ramos geeft lessen en workshops op maat voor bedrijven en instellingen. Steeds meer Nederlandse bedrijven ontdekken de kracht van Chi Kung voor het welzijn van hun medewerkers. De training vermindert de dagelijkse spanning in werk en leven. Vaak wordt deze training via uw bedrijfs zorgverzekeraar (ARBO-dienst, verzuimpreventie) vergoed.

Chi Kung is uitermate geschikt als onderdeel van een duurzaam inzetbaarheidsprogramma. Het bevordert de samenwerking, inspireert en geeft energie en kalmte. Het kan ingezet worden als onderdeel van bedrijfstrainingen, bedrijfsfitness en programma’s voor stressreductie en burn-out preventie. Iedereen kan mee doen met deze rustige en milde oefeningen. De oefeningen zijn eenvoudig en toch hebben ze bij herhaling en regelmaat een weldadig effect op de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Zij kalmeren en versterken; en ze brengen harmonie en focus. Ze laden je op.
Chi Kung is een perfect onderdeel van een teamdag.

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen zet Chi Kung Ramos in het kader van duurzame inzetbaarheid in. Uitgaande van de ervaring dat oefeningen bijdragen aan de algemene gezondheid en het welbevinden van de werknemers, wordt twee keer per week een les Chi Kung gegeven. Deze lessen worden ‘s ochtendsvroeg gegeven, voordat de werkdag start en ook als onderdeel van de werkdag in een tussenuur. 

Ik ga graag met u in gesprek voor een aanbod op maat.                

Nu ook online

Hierboven een impressie van een online wekelijkse bedrijfstraining voor de HAN in Arnhem. De medewerkers volgen de live training vanuit huis.

Scroll naar top