Bedrijfstrainingen

Met Chi Kung haal je meer uit jezelf, je werk en je leven.

Teamdag / Duurzame inzetbaarheid

Chi Kung Ramos geeft lessen en workshops op maat voor bedrijven en instellingen. Veel Chinese bedrijven starten de dag met Chi Kung, omdat het eenvoudig en bij regelmatige beoefening zeer effectief is. Steeds meer Nederlandse bedrijven ontdekken de kracht van Chi Kung voor het welzijn van hun medewerkers. Het geleerde verbetert het omgaan met de dagelijkse spanningen in werk en leven.

Chi Kung is uitermate geschikt als onderdeel van een duurzaam inzetbaarheidsprogramma. Het bevordert het samenwerken en is een inspirerende energiegever. Het is geschikt als onderdeel van bedrijfstrainingen, bedrijfsfitness en programma’s voor stressreductie en burn-out preventie. Iedereen kan mee doen met deze rustige en milde oefeningen. De oefeningen zijn eenvoudig en toch hebben ze bij herhaling en regelmaat een weldadig effect op de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Zij kalmeren, versterken, brengen harmonie, balans en focus. Ze laden je op.
Chi Kung is een perfect onderdeel van een teamdag.

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen zet Chi Kung Ramos in het kader van duurzame inzetbaarheid in. Uitgaande van de ervaring dat oefeningen bijdragen aan de algemene gezondheid en het welbevinden van de werknemers, wordt twee keer per week een les Chi Kung gegeven. Deze les is onderdeel van de werkdag en wordt in een tussenuur gegeven.

Vanzelfsprekend ga ik met u in gesprek om een aanbod op maat te maken.

Scroll naar top