Therapeutisch

Ervaar je lichamelijk ongemak?
Wil je op een milde manier je vitaliteit verbeteren?

Aanbevolen door artsen

De Chikung-oefeningen zijn zeer geschikt voor mensen met nek-, schouder- en rugklachten, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, overgangsklachten, problemen met het gewicht, MS, stress en zelfs burn out. Ze hebben een kalmerend effect op het zenuwstelsel en versterken het immuunsysteem, de spieren en de pezen. Ook de lichaamshouding wordt verbeterd.

Chi Kung wordt steeds vaker aanbevolen door artsen, omdat de oefeningen zeer werkzaam zijn, terwijl ze lichaam en geest niet overmatig belasten. Chi Kung is gericht op het bewust worden van de spanningen in je lichaam en het in balans brengen van lichaam en geest . 

Gerenomeerde ziekenhuizen in Amerika, vaak in samenwerking met ziekenhuizen in China, doen regelmatig wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Chi Kung op de gezondheid. De resultaten zijn erg positief. In het menu “Kennis / Wetenschap” vind je een aantal wetenschappelijke artikelen.

Mocht je specifieke klachten hebben, dan ga ik graag het gesprek met je aan. Vraag je arts naar de mogelijkheden.

Scroll naar top

Aanvraag PROEFLES

Een proefles kost 10 euro en is vrijblijvend; je zit nergens aan vast. Doe je na de proefles mee met de lessen, dan wordt het verrekend en geldt de proefles als eerste les.